Beste crypto exchanges van Nederland

Overzicht met de beste cryptocurrency exchanges van Nederland. Bij allemaal is het mogelijk om veilig cryptomunten te kopen en te verkopen.

Betaalmethodes

Bij al deze Nederlandse crypto exchanges kunt je cryptomunten kopen met iDEAL. Naast iDEAL is het mogelijk om cryptocurrencies te kopen met creditcard, SEPA bankoverschrijving of met Bancontact. In Nederland is iDEAL 1 van de snelste en veiligste betaalmethodes.

Beveiliging

De beveiliging van je account bij alle cryptocurrency exchanges is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat je een wachtwoord aanmaakt die je nergens anders gebruikt. Stel ook 2FA, Two Factor Authentication, in. Dit is een extra beveiliging voor je account.

Snel

Het kopen van cryptomunten bij de beste Nederlandse crypto exchanges kan sneller dan je denkt. Maak een account aan. Kies je cryptomunt en rond de bestelling af. Bij sommige moet je eerst euros in je account storten, waarmee je daarna cryptomunten kunt kopen.

De beste cryptomunten kopen en verkopen

Handleiding cryptomunten kopen. Lees hier hoe je binnen een paar minuten de beste cryptomunten kunt kopen en verkopen..

De beste crypto exchanges van Nederland

Hieronder vind je ons overzicht met de beste crypto exchanges van Nederland. Maak alvast een gratis account aan bij alle crypto exchanges, voordat er weer een ledenstop is.

1. Bitvavo ***

Maak gratis een Bitvavo account aan inclusief wallets om direct 48 cryptomunten te kopen en verkopen.

2. Bitcoin Meester **

Veilig en snel bitcoins en meer dan 100 andere cryptomunten kopen en verkopen. Betalen kan snel en veilig met onder andere iDEAL.

3. LiteBit *

Makkelijk, veilig cryptocurrency kopen, beheren en verkopen. Keuze uit meer dan 50 verschillende cryptocurrencies.