Cryptovaluta’s kopen met iDEAL en versturen naar Binance

4292
Cryptovaluta kopen met iDEAL en versturen naar Binance
Cryptovaluta kopen met iDEAL en versturen naar Binance

Bij Binance kun je niet direct cyptocurrencies kopen met iDEAL. Je kunt bij Nederlandse crypto exchanges cryptomunten kopen met iDEAL en deze dan naar Binance sturen en daarmee je gewenste cryptomunt kopen bij Binance.

Aanmelden bij Binance

Binance handleiding

Handleiding voor het kopen van cryptovaluta met iDEAL, zodat je er meer kunt handelen Binance. Bij Binance kun je goedkoop handelen in veel verschillende soorten cryptocurrencies. Het is daar helaas niet mogelijk om direct cryptomunten te kopen met ideal. Daarom gaan we je hier uitleggen hoe je toch cryptomunten kunt kopen met iDEAL en hoe je die dan naar Binance verstuurt om te traden.

Cryptovaluta’s kopen met iDEAL

We beginnen met het kopen van cryptomunten. Ga hiervoor naar de handleiding cryptocurrency kopen met iDEAL bij Bitvavo. Volg de stappen en koop daar bitcoins met je euro’s die je in je account gestort hebt.

Cryptovaluta’s versturen naar Binance

Stap 1

Maak een account aan bij Binance. Vul je e-mailadres in, wachtwoord en bij referral ID mag je 28318011 invullen. Tot slot ga je akkoord met de voorwaarden en klik je op registreren. Je ontvangt daarna een e-mail om je account te bevestigen.

Stap 2

Log nu in bij Binance en klik boven op Portfolio en daarna op Balansen. Zoek in de lijst naar Bitcoin BTC en klik daar rechts op storting. Onder BTC Ontvangstadres staat je Bitcoin wallet adres, een reeks met letters en cijfers. Klik op adres kopiëren en ga nu weer naar Bitvavo.

Stap 3

Bij Bitvavo klik je op overzicht en daar zoek je Bitcoin. Rechts van Bitcoin klik je op opnemen. Vul bij bedrag in het aantal bitcoins dat je wilt versturen. Bij ontvangstadres plak je het Bitcoin wallet adres van Binance. Controleer of je het naar de juiste wallet verstuurd.

Als alles klopt klik je op controleren en bevestig je de opname. Je Bitcoins worden nu naar Binance verzonden. Zodra je bitcoins in je Binance account staan is het mogelijk om daar te handelen in verschillende cryptocurrencies.

Extra

Het is natuurlijk ook mogelijk om andere cryptocurrencies, zoals Ethereum of Litecoin naar Binance te versturen.

Het is niet mogelijk om andere cryptocurrencies naar je Bitcoin wallet te versturen. Elke cryptovaluta heeft een eigen wallet. Dus als je een andere cryptovaluta wilt versturen naar Binance zorg er dan voor dat je de juiste wallet gebruikt.